bruiloft organiseren

Restaurant nabij Veenendaal

Uit eten in Veenendaal ? Bezoek à-la-carterestaurant De Dennen

U wilt uit eten in Veenendaal en u vraagt zich af welk restaurant daarvoor het meest in aanmerking komt. Niet alleen bent u op zoek naar een kwaliteitsrestaurant in de buurt van Veenendaal dat eerste klas gerechten serveert uit de traditionele keuken, u wilt ook graag ontspannen dineren in een mooie bosrijke omgeving. Dat maakt uit eten in Veenendaal tenslotte tot iets bijzonders. Restaurant De Dennen in Renswoude is dan een uitstekende keuze. 

Ons prachtig gelegen restaurant in Renswoude ligt op slechts 7 kilometer van Veenendaal. Via de N224 rijdt u er in 15 minuten naartoe. In ons restaurant kunt u genieten van een brunch, lunch of diner. Daarnaast bieden wij voor feesten en partijen ook een uitgebreid buffet waarbij u kunt kiezen uit warme of koude gerechten of een gemengd buffet. 

Wij hebben veel ervaring in het organiseren van feesten en zakelijke evenementen en weten dat voor een feest, vergadering of borrel, een buffet uitermate geschikt is. Wij zijn een officiële trouwlocatie. U bent bij ons dus ook aan het goede adres wanneer u op zoek bent naar een geschikte plek om een bruiloft of een 25-jarig huwelijk te vieren. Of u nu van plan bent een groot feest te organiseren of liever in intieme sfeer uit eten gaat, wij bieden ieder gezelschap de passende ruimte. Voor een bruiloft, 25-jarig huwelijk of elk ander feest is restaurant De Dennen nabij Veenendaal de ideale locatie.