Restaurant Veenendaal

Een restaurant voor de lunch bij Veenendaal

U bent op zoek naar een restaurant in de buurt van Veenendaal om eens te genieten van een heerlijke lunch. Genieten, niet alleen maar van al het lekkers dat u op uw bord krijgt, maar ook van de mooie inrichting en prachtige omgeving. Een restaurant waar smaak en sfeer tot de belangrijkste sleutelwoorden behoren. In dat geval raden wij u aan om eens te reserveren bij De Dennen in Renswoude. Wilt u voor een restaurant voor de lunch Veenendaal bezoeken? U vindt ons restaurant op steenworp afstand van Veenendaal, midden in de bosrijke omgeving.

Volop keuze bij ons lunch restaurant

We vinden het belangrijk om onze gasten zoveel mogelijk te verwennen. U vindt dit terug in de service die ons personeel u levert, maar ook in de heerlijke gerechten op onze lunchkaart. Zo heeft u bij ons de mogelijkheid om zelf uw lunch samen te stellen uit een groot aantal lekkere gerechtjes. Deze kosten 2,95 euro per stuk en bieden een grote variatie aan lekkernijen.

Maar u kunt ook een van onze gewone gerechten proberen. Onze lunchkaart is uitgebreid en volop voorzien van mogelijkheden. Ook als u op zoek bent naar vegetarische opties, bent u bij ons aan het juiste adres. Vergeet daarbij vooral ook niet om naar onze specials van de dag te vragen.

Restaurant voor de lunch Veenendaal

Bij ons lunchrestaurant eet u in een sfeervolle ambiance gerechten die met grote zorg zijn klaargemaakt. Maar u bent bij ons ook welkom als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een trouwlocatie bij Veenendaal of een feestlocatie bij Veenendaal. Neemt u gewoon eens een kijkje bij de uitgebreide mogelijkheden op onze website, of neem hier eens contact.

Uit eten in Veenendaal ? Bezoek à-la-carterestaurant De Dennen

U wilt uit eten in Veenendaal en u vraagt zich af welk restaurant daarvoor het meest in aanmerking komt. Niet alleen bent u op zoek naar een kwaliteitsrestaurant in de buurt van Veenendaal dat eerste klas gerechten serveert uit de traditionele keuken, u wilt ook graag ontspannen dineren in een mooie bosrijke omgeving. Dat maakt uit eten in Veenendaal tenslotte tot iets bijzonders. Restaurant De Dennen in Renswoude is dan een uitstekende keuze.

Ons prachtig gelegen restaurant in Renswoude ligt op slechts 7 kilometer van Veenendaal. Via de N224 rijdt u er in 15 minuten naartoe. In ons restaurant kunt u genieten van een brunch, lunch of diner. Daarnaast bieden wij voor feesten en partijen ook een uitgebreid buffet waarbij u kunt kiezen uit warme of koude gerechten of een gemengd buffet.

Wij hebben veel ervaring in het organiseren van feesten en zakelijke evenementen en weten dat voor een feest, vergadering of borrel, een buffet uitermate geschikt is. Wij zijn een officiële trouwlocatie. U bent bij ons dus ook aan het goede adres wanneer u op zoek bent naar een geschikte plek om een bruiloft of een 25-jarig huwelijk te vieren. Of u nu van plan bent een groot feest te organiseren of liever in intieme sfeer uit eten gaat, wij bieden ieder gezelschap de passende ruimte. Voor een bruiloft, 25-jarig huwelijk of elk ander feest is restaurant De Dennen nabij Veenendaal de ideale locatie.

Restaurant De Dennen

Heeft u een keuze kunnen maken?

Laat het ons weten!

Reserveren