Restaurant bij Scherpenzeel

Restaurant voor elke gelegenheid nabij Scherpenzeel

De Dennen: Een sfeervol restaurant in de natuur bij Scherpenzeel 

Genieten van een lekker hapje en drankje middenin de natuur: wat is er nou fijner dan dat? Bij restaurant De Dennen in de buurt van Scherpenzeel kan het allemaal. Onze eetgelegenheid heeft namelijk een prachtige ligging aan de rand van het bos. Geniet binnen van de warme sfeer of kom lekker tot rust op het bijbehorende terras. Wij werken met een smakelijk à-la-carte menu dat speciaal door onze chef is samengesteld. Er is voor ieder wat wils, dus ook voor de allerkleinsten. Dat maakt De Dennen een echte familiebestemming.

Reserveren

Een sfeervolle plek om te lunchen

U kunt op vrijwel ieder moment van de dag bij ons terecht. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een sfeervolle plek om te lunchen? Schuif dan gezellig bij ons aan! Smakelijke soepen, salades, broodjes en tosti’s vindt u allemaal op het menu terug. Het is bovendien mogelijk om uw eigen lunch samen te stellen met verschillende lekkere hapjes. Zo kunt u altijd gezellig van een maaltijd genieten met uw vrienden of familie.

Uiteraard staan wij bij De Dennen ook voor u klaar wanneer u een belangrijke gebeurtenis wilt vieren. Wij kunnen u namelijk een prachtige trouwlocatie aanbieden. Middenin de natuur kunt u de meest sfeervolle bruiloft organiseren. Natuurlijk voorzien wij uw speciale dag ook van lekkere hapjes en drankjes waar uw gasten van zullen genieten. U kunt ervoor kiezen om een buffet te organiseren, maar een op maat gemaakt menu hoort ook bij de mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat uw trouwdag onvergetelijk wordt.

Wilt u graag reserveren of heeft u vragen over De Dennen als uw trouwlocatie? Neem dan vooral contact met ons op. Samen bespreken we de details zodat u kunt genieten van een sfeervolle ervaring in onze eetgelegenheid. U vindt restaurant De Dennen in de bossen nabij Scherpenzeel.

Reserveer nu

Restaurant De Dennen

Heeft u een keuze kunnen maken?

Laat het ons weten!

Reserveren