Feestlocatie

De Dennen: niet zomaar een feestlocatie

Veel restaurants bieden u ook de mogelijkheid om een feest te geven. Vaak betekent dit dat de locatie wordt omgebouwd. Bij ons gaat dit anders. Restaurant & Zalen de Dennen in Renswoude is niet zomaar een feestlocatie, maar een prachtige, midden in de natuur gelegen locatie met een volledig uitgeruste en flexibel in te delen feestzaal.

Een bijzondere feestlocatie op een bijzondere plek

Wanneer u op zoek bent naar een fraaie feestlocatie nabij Renswoude (zo zijn wij uitstekend te bereiken vanuit onder andere Scherpenzeel, Veenendaal, Woudenberg, Barneveld, Leusden, Amersfoort en de Utrechtse heuvelrug), is van harte welkom om onze zaal te komen bezichtigen. Wij bieden u een bijzondere feestlocatie op een bijzondere plek. Aan de rand van de bossen, omgeven door prachtige natuur.

Wanneer u De Dennen kiest als feestlocatie, weet u zeker dat u kiest voor een:

  • Goed te bereiken locatie
  • Feestlocatie met eigen restaurant
  • Ervaren team
  • Volledig uitgeruste zaal met buitenruimte
  • Prachtige omgeving

Een officiële trouwlocatie

Restaurant & Zalen De Dennen is bijzonder trots op onze status als officiële trouwlocatie. Dat zegt een hoop over onze faciliteiten, de toewijding van ons team en de prachtige omgeving die wij u als feestlocatie bieden. Een trouwlocatie word je niet zomaar. Wat voor feest u ook wilt geven: onze feestlocatie biedt u alles wat u nodig hebt. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Een besloten feest of themafeest geven

Onze zaal is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt deze over een eigen bar, kunt u qua sfeer en aankleding alle kanten op en is het ook mogelijk om gebruik te maken van de diensten van onze chefs. Kortom: een feestlocatie waar u qua sfeer, faciliteiten en op culinair gebied niets tekort komt.

Ons ervaren team denkt met u mee en helpt u graag bij het organiseren van bijvoorbeeld een besloten feest of een themafeest.

Ons team levert graag maatwerk

Wij zijn altijd in staat om maatwerk te leveren. Of het nu gaat om eten en drinken (wilt u een heerlijke borrel, a la cartegerechten of een buffet?), verlichting en muziek of de indeling en aankleding van de zaal. Onze medewerkers ontzorgen u graag. In de voorbereiding, maar ook tijdens uw feest zelf.

Uw feest wordt ook echt helemaal uw feest. Met een zaal die volledig naar uw wensen is ingericht en aangekleed, inclusief toegang tot ons buitenterrein, waar uw gasten heerlijk kunnen ontspannen wanneer het weer het toelaat. Ook wat aankleding van het buitenterrein betreft, denken wij natuurlijk graag met u mee.

Restaurant De Dennen

Heeft u een keuze kunnen maken?

Laat het ons weten!

Reserveren