Wandelen Utrechtse Heuvelrug

Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een van de mooiste natuurgebieden in Nederland. Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug is dan ook een heerlijke bezigheid bij lekker weer. Geniet van de fraaie natuur, mooie uitzichten en laat u verrassen door de flora en fauna. Combineer wandelen op de Utrechtse Heuvelrug met een bezoek aan restaurant De Dennen. Vanaf ons restaurant kunt u diverse prachtige wandelingen starten en natuurlijk bent u welkom om in ons restaurant te genieten van een heerlijke maaltijd.

Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug vanuit ons restaurant

Ons restaurant is gelegen in Renswoude en wordt omringd door de natuur. Vanaf ons restaurant beginnen diverse wandelroutes. Deze routes zijn onderdeel van de zogenaamde “klompenpaden”. Dit zijn wandelroutes die u meenemen langs de mooiste natuur en de leukste dorpen en bezienswaardigheden in de omgeving.

Voor iedereen is er een geschikte route. Of u nu alleen wandelt, samen met uw partner, met het hele gezin of in een gezelschap met jonge kinderen. U kunt namelijk kiezen voor een route met een passende lengte: van kort tot middagvullend. U kunt de wandelroute terug naar ons restaurant volgen, of natuurlijk elders beginnen en bij ons restaurant een welkome tussenstop maken.

Combineer uw wandeling met gerechten van uw keuze

Voorafgaand aan uw wandeling, tussendoor of uiteraard na afloop kunt u bij ons aanschuiven om te genieten van de gerechten van uw keuze. Restaurant De Dennen is geopend voor brunch ( elke 22 zondag van de maand ) en lunch, high tea, diner of een gezellige borrel.

Net zoals wandelen op de Utrechtse Heuvelrug bij ons geschikt is voor ieder gezelschap, kan ook iedereen in ons restaurant genieten van lekker eten. Onze veelzijdige menukaart is een mix van klassieke gerechten en lokale specialiteiten. Ook aan kinderen is uiteraard gedacht. Heeft u bepaalde allergieën of dieetwensen, geef dit dan gerust aan ons door. Onze chefs houden hier rekening mee.

Ervaar onze kwaliteit

Wij houden ervan om u in de watten te leggen. Van onze vriendelijke gastdames en -heren tot onze chefs: iedereen heeft als doel om u te laten genieten. Wij zijn dan ook bijzonder trots op onze uitstekende recensies op The Fork. Onze klanten belonen ons gemiddeld met een prachtige 9. Wilt u wandelen op de Utrechtse Heuvelrug, reserveer dan zeker een tafel om op het door u gewenste moment te genieten van heerlijke gerechten.

Vanzelfsprekend bent u ook op een ander moment van harte welkom in ons restaurant. Wij zijn niet alleen een populair restaurant voor de wijde regio, maar ook een veel geboekte feestlocatie. Onze multifunctionele zaal is geschikt voor vrijwel elk soort feest. Dankzij onze prachtige ligging en ervaren team zijn wij zelfs een officieel erkende trouwlocatie.

wandelen utrechtse heuvelrug
De Dennen Restaurant & Zalen
 • De Dennen Restaurant & Zalen
 • Utrechtseweg 34
 • 3927 AW Renswoude
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Restaurant De Dennen

  Heeft u een keuze kunnen maken?

  Laat het ons weten!

  Reserveren