Uit eten Veenendaal

Uit eten Veenendaal

U wilt even lekker en gezellig uit eten in Veenendaal of omgeving. Wat is voor u dan belangrijk? Lekker eten, uiteraard. Een restaurant kan nog zo leuk of gezellig zijn, als het eten niet smaakt, zult u nooit volop kunnen genieten. Bij restaurant De Dennen weet u zeker dat u altijd heerlijk zult eten. Onze chefs bereiden elke maaltijd met veel zorg en met de beste ingrediënten. Maar uit eten gaan is meer dan lekker eten alleen. Een sfeervolle locatie bijvoorbeeld, is ook belangrijk. Evenals vriendelijke personeel en misschien ook een kindvriendelijke omgeving. Dit vindt u allemaal in ons restaurant. Graag vertellen wij u waarom wij de ideale locatie zijn om uit eten te gaan in omgeving Veenendaal.

Uit eten in Veenendaal en omgeving met een veelzijdige kaart

Zeker wanneer u met een gezelschap uit eten gaat, is het belangrijk dat iedereen gerechten kan bestellen die in de smaak gaan vallen. Zoekt u een restaurant om uit eten te gaan in Veenendaal of omgeving met een veelzijdige kaart? Dan kunt u zonder zorgen een tafel reserveren bij ons. Ons menu biedt voor ieder wat wils. Zowel qua voorgerechten als qua hoofdgerechten kunt u kiezen uit diverse klassiekers, zoals diverse soepen, carpaccio, ribroast, steak of een heerlijke varkensschnitzel. Kinderen kunnen genieten van een heerlijke portie frietjes met een snack naar keuze. Zijn uw kinderen toe aan iets anders dan een kroket of een frikandel, dan kunnen zij genieten van een schnitzel of malse spare ribs.

Naast klassieke gerechten vindt u op onze menukaart ook tal van bijzondere gerechten voor de echte fijnproever. Wat dacht u van langzaam gegaard hert, Veluwse eendenborst, of een varkenshaas gevuld met champignon-truffel roomkaas?

Een heerlijke ervaring op alle gebieden

Wij bieden u gegarandeerd een heerlijke ervaring op alle gebieden. Niet alleen in culinair opzicht zijn wij een populair restaurant om uit eten te gaan in Veenendaal en omgeving, maar ook qua sfeer. Onze gasten waarderen ons gemiddeld met een 9 op recensiesite The Fork. Daar zijn wij trots op en wij stellen alles in het werk om deze hoge kwaliteit te handhaven. Dit heeft natuurlijk alles te maken met onze heerlijke gerechten, maar ook met de fijne sfeer. Ons restaurant is gelegen in Renswoude, nabij Veenendaal, in een prachtige bosrijke omgeving.Ons restaurant is sfeervol ingericht en biedt zowel privacy als gezelligheid. Onze gastheren en -dames zijn vriendelijk en servicegericht, en doen er alles aan om u en uw gezin, vrienden, familie, collega’s, zakenpartners of ander gezelschap een heerlijke avond te bezorgen.

Ook voor al uw andere momenten

Wilt u naast uit eten in Veenendaal of omgeving ook eens op een ander moment van de dag genieten? Dat kan. Voor Veenendaal en omgeving zijn wij ook een gewaardeerd restaurant voor een heerlijke brunch of high tea. Wij zijn van dinsdag tot en met zondag vanaf 10:30 uur, dus u kunt op elk moment van de dag bij ons terecht. Ook om te lunchen of gezellig te borrelen.

Hebt u iets te vieren? Wij zijn tevens een feestlocatie met een sfeervolle zaal die zowel grote als kleine groepen kan faciliteren. Er is veel mogelijk qua indeling, aankleding en muziek. Onze zaal beschikt over een heerlijke bar en een prachtig uitzicht. Uiteraard wordt de catering of het buffet door onze eigen chefs verzorgd.

Reserveer online

Wilt u heerlijk uit eten in Veenendaal of omgeving, of wilt u op een ander moment van de dag genieten? Reserveer dan uw tafel eenvoudig online

uit eten Veenendaal
De Dennen Restaurant & Zalen
 • De Dennen Restaurant & Zalen
 • Utrechtseweg 34
 • 3927 AW Renswoude
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Restaurant De Dennen

  Heeft u een keuze kunnen maken?

  Laat het ons weten!

  Reserveren