Uit eten Barneveld

Uit eten Barneveld

Wilt u uit eten in Barneveld of omgeving en zeker weten dat u dineert bij een restaurant waar u zult genieten van heerlijke gerechten? Reserveer dan een tafel bij Restaurant De Dennen. Al vele jaren zijn wij een gewaardeerd restaurant in Renswoude, nabij Barneveld. Dat onze gasten onze gerechten kunnen waarderen, blijkt wel uit het cijfer dat zij ons geven. Wij zijn trots op een prachtig gemiddelde van 9/10 gegeven door onze gasten via recensiesite The Fork. Ook voor u en uw gezelschap zorgen wij graag voor een onvergetelijk diner.

Uit eten in Barneveld: culinair genieten in een fijne sfeer

Gaat u uit eten in Barneveld of omgeving, dan wilt u allereerst lekker kunnen dineren. Dat betekent dat u wilt kunnen kiezen uit een kaart met daarop een goede diversiteit aan tal van specialiteiten. Wij nodigen u van harte uit om alvast onze menukaart online te bekijken. Al onze gerechten worden door onze chefs bereid met verse, eerlijke en zo veel mogelijk lokale ingrediënten. Naast klassieke gerechten vindt u op ons menu ook tal van verrassende gerechten en specialiteiten uit de streek. Wilt u zich laten verrassen? Ook dat kan: u kunt kiezen voor een wisselend menu dat wordt samengesteld door onze chef.

Hebt u speciale (dieet)wensen? Laat het ons dan weten. Wij zijn bijna altijd in staat om hier rekening mee te houden. Ook kinderen en vegetariërs kunnen in ons restaurant genieten.

Genieten bestaat uit meer dan alleen lekker eten. Ook in dat opzicht is uit eten in Barneveld of de regio bij Restaurant De Dennen een uitstekende keuze. Ons moderne, sfeervolle restaurant is prachtig gelegen in de bossen van Renswoude en zo ingericht dat u met uw gezelschap maximaal kunt genieten van gezelligheid en privacy. Wij staan bekend om ons hoge serviceniveau. Onze hosts en hostessen zullen er alles aan doen om u een heerlijke avond te bezorgen.

Ook genieten op andere momenten

Wilt u naast uit eten in Barneveld ook in de omgeving terecht kunnen om op een ander moment van de dag te genieten? Dat kan bij ons. Niet alleen voor een heerlijk diner zijn wij de perfecte keuze: ook wie in de omgeving van Barneveld wil genieten van een heerlijke high tea, een lunch of een brunch is in ons restaurant van harte welkom. Wij zijn op dinsdag tot en met zondag vanaf 10:30 uur geopend. Ook wanneer u lekker wilt borrelen, kunt u bij ons terecht.

Hebt u iets te vieren?

Wilt u uit eten in omgeving Barneveld combineren met een feest, of bent u op zoek naar een mooie feestzaal? Wij zijn tevens een veel geboekte feestlocatie en zelfs een officiële trouwlocatie.  Onze sfeervolle feestzaal is geschikt voor groepen tot circa 350 personen, maar ook kleinere groepen zijn van harte welkom. De zaal kan op tal van manieren worden ingericht en aangekleed. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op de perfecte service van onze gastdames en -heren en verzorgen onze eigen chefs alle happen, gerechten en bufetten die u wenst. Wij kunnen altijd maatwerk leveren. Drankjes worden geschonken in onze eigen bar en wanneer het lekker weer is, kunt u niet alleen genieten van het mooie uitzicht, maar ook heerlijk eten en drinken op ons terras.

Reserveer uw tafel online

Wilt u uit eten in het leukst een lekkerste restaurant in de regio Barneveld? Reserveer dan uw tafel eenvoudig online. Wij kijken uit naar uw komst. Wilt u de mogelijkheden voor een feest of andere gelegenheid bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

uit eten Barneveld
De Dennen Restaurant & Zalen
 • De Dennen Restaurant & Zalen
 • Utrechtseweg 34
 • 3927 AW Renswoude
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Restaurant De Dennen

  Heeft u een keuze kunnen maken?

  Laat het ons weten!

  Reserveren