Trouwlocatie Veenendaal

In de zoektocht naar uw trouwlocatie in Veenendaal, bent u waarschijnlijk op zoek naar een locatie die aan al uw wensen en eisen voldoet. Maar wat betekent dit precies? Zeer waarschijnlijk dat het in de eerste plaats een mooie locatie moet zijn. Maar ook een locatie die geschikt is voor het geven van een trouwfeest, waar u voldoende gasten uit kunt nodigen en waar veel mogelijk is op het gebied van aankleding en eten. Zoekt u deze plek nog steeds? Maak dan een afspraak bij Restaurant & Zalen de Dennen. Wij zijn sinds 2014 een officiƫle trouwlocatie nabij Veenendaal, in het fraaie Renswoude.

Een trouwlocatie nabij Veenendaal met een ervaren team

Uw huwelijk is iets waar u al lange tijd naar uitkijkt. Misschien zelfs al vele jaren. Wanneer het eenmaal zover is, wilt u natuurlijk dat u een onvergetelijke dag en avond mee kunt maken. Wij maken dit mogelijk. Wij beschikken over een eigen, ervaren team van specialisten die uw bruiloft helemaal naar uw wensen en eisen kunnen vormgeven.

Als officieel erkende trouwlocatie nabij Veenendaal, weet u dat u bij ons alle mogelijkheden en expertise treft voor het organiseren van een bruiloft die u de rest van uw leven bij zal blijven. Wij zijn in staat om met u mee te denken, te ontzorgen, adviseren en u en uw gasten in de watten te leggen. Wij leveren graag maatwerk.

Trouwlocatie Veenendaal

Een prachtige locatie voor een huwelijk

Niet elke trouwlocatie in Veenendaal en omgeving beschikt over het totale plaatje. Dat totaalplaatje bestaat natuurlijk uit een feestlocatie met een mooi interieur, maar ook uit een locatie met een prachtige ligging. Wat dat betreft is er in de omgeving waarschijnlijk geen betere plek denkbaar dan Renswoude.

Restaurant & Zalen de Dennen is omringt door fraaie natuur. Ook ons terrein heeft een prachtige uitstraling. Dit maakt het mogelijk om op onze locatie te trouwen en het feest te geven. De bossen die direct aan ons terrein beginnen, vormen een prachtige fotolocatie en ons eigen terrein is uitermate geschikt voor het houden van de plechtigheid. Uw feest kunt u zowel buiten als binnen houden. In onze zaal is plek voor maximaal 275 gasten. De zaal beschikt over een bar en kan zeer veelzijdig worden ingedeeld en aangekleed.

Ook in culinair opzicht een geslaagde trouwerij

Wij zijn een trouwlocatie voor Veenendaal en omgeving met een fraai totaalpakket. Als restaurant kunnen wij u natuurlijk als geen ander voorzien in het culinaire aspect van uw trouwerij. Wilt u samen met uw naaste familie en beste vrienden heerlijk dineren? Dan staan onze chefs voor u klaar. Wij bieden u een heerlijke menukaart, maar uiteraard is er op verzoek nog veel meer mogelijk. Ook wanneer u met een groter gezelschap wilt eten, is dit mogelijk. Wilt u uw gasten overdag in de watten leggen? Dan bieden wij u onder andere de lekkerste high tea.

Daarnaast kunnen wij u op uw trouwfeest van dienst zijn met heerlijke catering. Net als voor onze gerechten geldt ook dat onze catering in eigen huis verzorgd wordt, door onze eigen, ervaren chefs.

Bespreek uw wensen en eisen met ons

Wij maken graag kennis met u om de wensen en eisen met betrekking tot uw bruiloft te bespreken. Wij stellen altijd alles in het werk om u maatwerk en de beste service te bieden. Ook dat maakt ons tot de ideale trouwlocatie nabij Veenendaa

Trouwlocatie Veenendaal
De Dennen Restaurant & Zalen
 • De Dennen Restaurant & Zalen
 • Utrechtseweg 34
 • 3927 AW Renswoude
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Restaurant De Dennen

  Heeft u een keuze kunnen maken?

  Laat het ons weten!

  Reserveren