Trouwlocatie Barneveld

Bent u op zoek naar een trouwlocatie in Barneveld? Dan kan dit een lastige keuze zijn. Wellicht is het handig om uw zoekgebied een klein beetje uit te breiden. Dat hoeft echt niet ver, want op slechts een steenworp afstand van Barneveld vindt u een prachtige trouwlocatie. Restaurant & Zalen de Dennen in Renswoude is sinds 2014 een officiƫle trouwlocatie. Wij bieden u alles wat u zoekt en meer. Graag vertellen wij u hoe wij kunnen bijdragen aan een onvergetelijke bruiloft.

Een trouwlocatie nabij Barneveld met prachtige natuur

Onze locatie is gelegen in het fraaie Renswoude, middenin de natuur. Wij kunnen heel goed begrijpen dat dit precies is wat u zoekt in een trouwlocatie. Wanneer het weer het toelaat, is het prachtig om te kunnen trouwen in de open lucht, en het is ook fijn om uw feest deels buiten plaats te laten vinden. Bij ons is dat mogelijk.

Trouwlocatie Barneveld

De fraaie bossen die onze locatie omringen zijn perfect voor het verzorgen van een memorabele fotoshoot. Maar ook het houden van de plechtigheid zelf, kan zeker bij ons. Wij hebben zeer veel energie gestoken in de uitstraling van ons terrein. Of u nu buiten wilt trouwen, omringd door prachtige natuur, of binnen in een fraaie en sfeervolle zaal, zoals die van onze feestlocatie: wij faciliteren dit met trots en plezier voor u.

Een prachtige zaal die van alle gemakken is voorzien

Na het geven van het jawoord, is het natuurlijk tijd voor een heerlijk feest. Wij beschikken over een multifunctionele zaal die plaats biedt aan maximaal 275 gasten. De zaal is voorzien van een mooie bar en kan helemaal naar uw wensen en eisen worden aangekleed. Hier kunt u alvast een impressie krijgen van wat mogelijk is voor een bruiloft, maar uiteraard leveren wij altijd maatwerk.

Heerlijk dineren en/of genieten van catering

Wilt u ook kunnen eten op uw trouwlocatie nabij Barneveld, of wilt u uw gasten verwennen met kwalitatieve catering? Dat is mogelijk. Wij zijn ook een restaurant, dus wie kan het eten en drinken op uw trouwerij nu beter verzorgen dan wij? Of u nu met een intiem groepje wilt dineren of met alle gasten, of dat u op het feest uw gasten wilt voorzien van heerlijke hapjes: het is allemaal mogelijk.

Alle gerechten, zowel van de kaart als in de catering worden vers bereid door onze eigen, ervaren chefs. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de lekkerste high tea en omgeving, die wij uw gasten ook kunnen serveren.

Ons team denkt met u mee

Uw trouwerij is uw dag. De dag van uw leven die onvergetelijk moet worden. Ook in dat opzicht zijn wij een ideale trouwlocatie voor Barneveld en omgeving. Wij beschikken namelijk over een professioneel team en mensen die met u meedenken. Alles kan voor u geregeld worden, van de aankleding van de locatie en zaal tot de gerechten en licht en geluid.

Wij hebben vele jaren ervaring op het gebied van trouwerijen en stellen dan ook alles in het werk om aan al uw wensen en eisen te voldoen.

Wij maken graag kennis met u

Hebt u trouwplannen en bent u op zoek naar een fraaie trouwlocatie nabij Barneveld? Neem contact met ons op. Wij maken graag kennis met u en nemen de tijd om uw wensen en eisen te bespreken.

Trouwlocatie in Barneveld
De Dennen Restaurant & Zalen
 • De Dennen Restaurant & Zalen
 • Utrechtseweg 34
 • 3927 AW Renswoude
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Restaurant De Dennen

  Heeft u een keuze kunnen maken?

  Laat het ons weten!

  Reserveren