Restaurant Veenendaal

Wilt u heerlijk uit eten, samen, met het hele gezin, vrienden of collega’s en zoekt u een goed restaurant nabij Veenendaal? Bekijk dan eens het menu van Restaurant De Dennen. Of ook een goed idee: bekijk eens de foto’s voor een impressie van onze locatie. Ons restaurant is gelegen in het mooie Renswoude, nabij Veenendaal. Wij bieden u een kaart die voor iedereen interessant is en iedereen zal smaken. Bovendien dineert u bij ons in een fijne ambiance en tegen schappelijke prijzen.

Het restaurant nabij Veenendaal met sfeer en uitzicht

Wat maakt een restaurant nu goed? Natuurlijk het lekkere eten en de kwaliteit van de bediening, maar het oog wil ook wat. U gaat uit eten omdat u wilt genieten van gerechten en specialiteiten die u thuis niet eet, maar ook om te genieten van een fijne sfeer. In ons restaurant nabij Veenendaal zult u nummer worden teleurgesteld.

De ligging van een restaurant is belangrijk. Wat dat betreft kunt u geen betere keuze maken. Ons restaurant is omringd door prachtige natuur. Dat betekent dat u voorafgaand aan uw diner eerst even heerlijk kunt wandelen of fietsen door de omgeving, als u dit wilt, maar het betekent ook dat u – zolang het nog licht is – van de gerechten geniet met een prachtig uitzicht.

Dat ons restaurant prachtig gelegen is, is niet zomaar een claim. Sinds 2014 zijn wij namelijk een feestlocatie ook een officiële trouwlocatie in Veenendaal. De omgeving is buitengewoon fotogeniek en veel bruidstellen laten dan ook prachtige foto’s maken in de omgeving van het restaurant.

restaurant Veenendaal

Een menu waar iedereen van geniet

Wij zijn het restaurant voor regio Veenendaal waar iedereen welkom is. Jong en oud, privé   en zakelijk: iedereen kan bij ons heerlijk dineren dankzij onze veelzijdige kaart. Alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten, volgens eigen recept door onze ervaren chefs.

Of u nu gaat voor een lekker soepje vooraf, of een luxe zalm: u hebt zeer veel keuze. Kunt u niet kiezen? Ga dan voor een “rondje keuken”, waarin u diverse heerlijke voorgerechtjes kunt proeven. Onze hoofdgerechten bestaan uit klassiekers zoals een heerlijke steak, lasagne of varkensschnitzel, maar ook luxe specialiteiten zoals hert, dagverse visgerechten en zelfs lokale delicatessen als veluwse eendenborst. Ook bieden wij u doorlopend een wisselend en verrassend driegangenmenu.

Natuurlijk is er ook aan kinderen gedacht. Wij zijn het familievriendelijke restaurant nabij Veenendaal waar ook de kids heerlijk kunnen dineren met bijvoorbeeld een lekkere snack of vissticks, of een schnitzel of sparerib voor de wat oudere kinderen. Uiteraard kunnen deze gerechten geserveerd worden met verse, knapperige frietjes.

Lees de ervaringen van onze zeer tevreden gasten

Wij kunnen u natuurlijk vertellen dat wij een heerlijk restaurant in regio Veenendaal zijn om te dineren, maar u hoort dit wellicht liever van onze gasten. Dat kan. Wij zijn namelijk transparant in onze beoordelingen en tonen u reviews van The Fork.  Wij zijn trots en vereerd dat onze gasten ons gemiddeld beoordelen met een 9.

Ook voor brunch, high tea en feestelijke gelegenheden

Restaurant de Dennen is niet alleen uw restaurant bij Veenendaal om te genieten van een heerlijke diner. U kunt ook bij ons terecht voor onder andere een brunch of high tea. Ook beschikken wij over een prachtige zaal voor het geven van feesten. U kunt eenvoudig online reserveren. Wij kijken er naar uit u te mogen verwe

Restaurant in Veenendaal
De Dennen Restaurant & Zalen
 • De Dennen Restaurant & Zalen
 • Utrechtseweg 34
 • 3927 AW Renswoude
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Restaurant De Dennen

  Heeft u een keuze kunnen maken?

  Laat het ons weten!

  Reserveren