Restaurant Utrechtse Heuvelrug

Restaurant bij de Utrechtse Heuvelrug

Bent u op zoek naar een sfeervol restaurant? Wat dacht u van ons restaurant  nabij de Utrechtse Heuvelrug? Restaurant De Dennen is al jaren een begrip in de wijde regio van Renswoude. Wij verwelkomen met trots gasten uit plaatsen als Veenendaal en Barneveld, maar ook gasten van buiten de regio weten ons te vinden. Dat heeft niet alleen te maken met onze kwaliteit (onze gasten beoordelen ons op The Fork met een 9), maar ook met onze prachtige ligging middenin de natuur. U bent bij ons van harte welkom voor een brunch, lunch, high tea, diner, of borrel.

Brunchen of lunchen in ons restaurant nabij de Utrechtse Heuvelrug

Genieten in ons restaurant bij de Utrechtse Heuvelrug kan vanaf de late ochtend tot in de late avond. U bent van harte welkom voor een heerlijke brunch ( elke 2e zondag van de maand ) of lunch.

Onze luxe brunch is ideaal voor de hele familie. Geniet van een welkomstdrankje en van onbeperkt koffie/thee, tal van broodjes en verschillende soorten zoet en hartig beleg, heerlijke koude gerechten en salades, luxe warme gerechten en smakelijke nagerechten. Voor kinderen is een apart (warm) buffet.

Ook voor de lunch heeft u van een ruime keuze. Van een klassieke uitsmijter tot een luxe salade of zelf samengestelde broodjes. Voor kinderen is er aparte lunchkaart zodat ook zij heerlijk zullen smullen.

Een luxe high tea

Ons restaurant op de Utrechtse heuvelrug is bij uitstek geschikt voor een sfeervolle en luxe high tea. Geniet van de lekkerste koude en warme gerechtjes, soep, broodjes en onbeperkt koffie of thee in een gezellige setting met een prachtig uitzicht.

Dineren met klassiekers of lokale specialiteiten

Heerlijk dineren in ons restaurant op de Utrechtse Heuvelrug is voor iedereen mogelijk. Onze menukaart bevat klassieke gerechten zoals een rib-eye, schnitzel of lasagne, maar ook lokale specialiteiten zoals veluwse eendenborst, dagverse vis en een verrassend kippetje. Kinderen worden blij van onder andere verse frietjes en hun favoriete snacks.

Heeft u bepaalde allergieën of dieetwensen, geef deze dan gerust aan ons door. Onze chefs houden hier graag rekening mee.

Tip: wandelen in de omgeving

Wanneer u geniet van een heerlijke brunch, lunch, high tea, diner of borrel in ons restaurant op de Utrechtse Heuvelrug, is het bijna zonde om geen gebruik te maken van de prachtige omgeving. Ons restaurant is het startpunt van diverse wandelroutes van de klompenpaden. Zo kunt u heerlijk eten en drinken combineren met een ontspannende wandeling door mooie natuur en pittoreske plaatsjes met diverse bezienswaardigheden.

Ook voor al uw feesten

Ons restaurant beschikt over een multifunctionele feestzaal. Bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie nabij Veenendaal of Barneveld, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze zaal beschikt over een eigen buitenruimte en bovendien zijn wij een erkende trouwlocatie.

restaurant de Utrechtse heuvelrug
De Dennen Restaurant & Zalen
 • De Dennen Restaurant & Zalen
 • Utrechtseweg 34
 • 3927 AW Renswoude
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Restaurant De Dennen

  Heeft u een keuze kunnen maken?

  Laat het ons weten!

  Reserveren