Restaurant Barneveld

Waar bent u naar op zoek wanneer u uit eten gaat? Een smakelijke kaart met heerlijke gerechten, fijne service, sfeer en een mooie locatie? En zoekt u een restaurant in Barneveld of omgeving? Reserveer dan een tafel bij Restaurant de Dennen. Ons restaurant is sfeervol gelegen in Renswoude, nabij Barneveld. Wij zijn een zeer populair restaurant nabij Barneveld, want onze gasten geven ons gemiddeld een 9 op de recensiesite van The Fork. Daar zijn wij ontzettend trots op. Onze chefs en gastdames en -heren doen er dan ook alles aan om het u naar uw zin te maken.

Het restaurant nabij Barneveld voor het hele gezin

Wanneer u komt dineren bij Restaurant de Dennen zult u ervaren dat kwaliteit hand in hand kan gaan met sfeer en een omgeving voor het hele gezin. Wij willen het restaurant voor Barneveld en omgeving zijn waar iedereen kan genieten van een fijne sfeer en een heerlijke kaart.

Daarom is onze kaart ook veelzijdig. Alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten volgens recepten van onze eigen chefs. Wie wil genieten van een heerlijke soep en een lekker stuk vlees, bijvoorbeeld een ribroast of steak, zit bij ons goed. Onze menukaart is echter samengesteld om iedereen te kunnen bekoren. Van verse vis tot hert, eend of zelfs lasagne of een quiche zoals u die thuis niet krijgt: u zult genieten van het gerecht van uw keuze. Die prachtige 9 is natuurlijk niet mogelijk zonder uitstekende keuken.

Komt u met het hele gezin, dan kunt u voor (kleine) kinderen ook lekker een frikandel, kaassoufflé, kroket of vissticks bestellen, uiteraard met knapperige frietjes en mayonaise. Iets grotere kinderen kunnen tevens smullen van een schnitzel of sparerib.

restaurant Barneveld

 

Speciale wensen en gelegenheden

Hebt u speciale wensen? Laat het ons vooral weten. Wij zijn namelijk ook het ideale restaurant vlakbij Barneveld voor (bedrijfs)feesten. Zo zijn wij over een populaire feestlocatie, inclusief fraaie zaal en kunnen wij ook buffetten verzorgen.

Sinds 2014 zijn wij zelfs een officiële trouwlocatie. Dat word je natuurlijk niet zomaar…

Prachtige ligging en warme sfeer

Onze restaurant ligt nabij Barneveld, in Renswoude, omringd door prachtige natuur. Heerlijk eten is natuurlijk belangrijk, maar een fraaie ligging en fijne sfeer zijn ook belangrijke ingrediënten voor een heerlijke avond.

Is het lekker weer? Combineer dan een diner met een wandeling door de prachtige omgeving. Vanaf ons restaurant lopen er diverse fraaie routes over de zogenoemde “Klompenpaden”. U kunt even een korte wandeling voor of na het eten maken, of zelfs een halve dag prachtig wandelen om daarna aan tafel te gaan voor een heerlijk diner.

Of u nu heerlijk met zijn tweeën komt, met vrienden, het gezin of met collega’s: u zult altijd genieten van een warme en fijne sfeer en perfecte service en bediening.

Ook voor lunch, brunch, borrel en high tea

U kunt niet alleen voor een heerlijk diner bij Restaurant de Dennen terecht. Ook voor een lunch, brunch, borrel of high tea zijn wij het restaurant voor de wijde omgeving. Kijkt u maar eens op onze veelzijdige menukaart.

Wilt u een tafel reserveren? Bel, rijd langs of doe dit eenvoudig online. Wij kijken er naar uit om u als gast te mogen verwelkomen.

Restaurant in Barneveld
De Dennen Restaurant & Zalen
 • De Dennen Restaurant & Zalen
 • Utrechtseweg 34
 • 3927 AW Renswoude
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Restaurant De Dennen

  Heeft u een keuze kunnen maken?

  Laat het ons weten!

  Reserveren