Lunchen Veenendaal

Lunchen Veenendaal

De lunch is een moment waar u zo nu en dan van moet kunnen genieten. Net zoals het heerlijk is om eens in de zoveel tijd buiten de deur te dineren, is het toch ook fijn om eens buiten de deur te lunchen en u in de watten te laten leggen? Wilt u heerlijk lunchen nabij Veenendaal? Kom dan naar Restaurant & Zalen de Dennen in Renswoude. Hier vindt u alle ingrediënten voor een perfecte lunch: smakelijke gerechten, gezelligheid en een fraaie ligging.

Lunchen nabij Veenendaal met elk gezelschap

Iedereen is bij ons van harte welkom voor een heerlijke lunch. Hoe u gezelschap er ook uitziet: wij bieden de perfecte gelegenheid om heerlijk te lunchen in Veenendaal of omgeving. In ons restaurant, dat elke dag (met uitzondering van maandag) vanaf 10:30 geopend is, vindt u altijd een fijn gemêleerd publiek. Wij hebben dan ook voor iedereen geschikt lunchgerechten op de kaart staan.

Hebt u trek in een snelle, maar lekkere en voedzame lunch? Wat wacht u dan van een klassieker als een uitsmijter, een heerlijk broodje kroket of een krokante tosti? Wilt u uitgebreid lunchen, dan hebben wij ook bijvoorbeeld een heerlijke burger (met frites) voor u, of kunt u genieten van een rijk gevulde salade met geitenkaas of zalm. Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht, want ook een kinderfavoriet als een ambachtelijke pannenkoek staat op de kaart.

Geniet van een heerlijke omgeving

Bij ons lunchen, betekent genieten van een heerlijke omgeving. Zowel in ons comfortabele en sfeervolle restaurant, als in de omgeving van het restaurant. Het restaurant is gelegen temidden van de fraaie natuur van Renswoude, nabij Veenendaal. Vanuit ons restaurant loopt u zo de bossen in. Lekker op eigen gelegenheid voor of na uw lunch een stuk wandelen, of volg een van de Klompenpaden: prachtige routes die vanaf ons restaurant kunnen worden gestart en die u meenemen langs vele bezienswaardigheden.

Ook zakelijk lunchen nabij Veenendaal is mogelijk

Zoekt u een goede plek om zakelijk te lunchen nabij Veenendaal? Ook dan verwelkomen wij u graag. Komt u met een grotere groep en hebt u speciale wensen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken altijd met u mee en kunnen vaak maatwerk leveren. Wilt u naast lunchen in omgeving Veenendaal ook vergaderen of een presentatie houden? Ook dat kan. Wij hebben een multifunctionele zaal met eigen bar ter beschikking. Hebt u liever een lunch tijdens uw zakelijke meeting? Wij kunnen ook zelf catering verzorgen.

Op bijna elk moment van de dag genieten

Bij ons kunt u op bijna elk moment van de dag genieten. Naast een perfecte locatie om te lunchen nabij Veenendaal, bieden wij u ook een gezellige borrel, luxe high tea of heerlijk diner. Boek uw tafel eenvoudig en snel online en kom genieten.

lunchen veenendaal
De Dennen Restaurant & Zalen
 • De Dennen Restaurant & Zalen
 • Utrechtseweg 34
 • 3927 AW Renswoude
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Restaurant De Dennen

  Heeft u een keuze kunnen maken?

  Laat het ons weten!

  Reserveren