Lunchen Utrechtse Heuvelrug

Lunchen nabij de Utrechtse Heuvelrug

Heerlijk lunchen kunt u op veel verschillende plekken. Maar voor heerlijk lunchen vlakbij de Utrechtse Heuvelrug, is er een locatie die er bovenuit steekt. Restaurant De Dennen verwelkomt u graag voor een lunch op een prachtige locatie middenin de natuur. Wilt u van uw lunch een echt middagje uit maken met uw gezelschap? Lees dan verder. Naast de lekkerste lunchgerechten voor jong en oud bieden wij u namelijk ook een prachtige omgeving waarin u fijn kunt wandelen.

Lunchen nabij de Utrechtse Heuvelrug in een sfeervolle setting

Buiten de deur lunchen doet u natuurlijk om meerdere redenen. Zo wilt u kunnen genieten van kwaliteit en specialiteiten die u thuis niet ervaart, maar ook de juiste sfeer is belangrijk. Kom bij ons lunchen op de Utrechtse Heuvelrug en geniet van een locatie die zowel qua ligging als qua interieur bijzonder sfeervol is.

Ons restaurant is gezellig ingericht, met de juiste mix van privacy en levendigheid. Ook aan kinderen is gedacht, zowel qua inrichting als qua kaart.

Een heerlijke lunch voor iedereen

Onze menukaart biedt voor ieder wat wils. Zo vindt u hierop echte klassiekers zoals een ambachtelijke pannenkoek, rijke soep, uitsmijters, kroketten en sappige burgers. Maar ook aan de fijnproever is gedacht. Wat dacht u van een heerlijke gerookte zalmsalade of carpaccio? Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen sandwiches samen te stellen op diverse soorten brood.

Ook kinderen zullen bij ons smullen van de lunch, met een lekker soepje, pannenkoekjes of frietjes met een snack, bijvoorbeeld.

Liever iets eerder? Reserveer een tafel voor uw brunch

Wilt u al voor of omstreeks het middaguur genieten van heerlijke gerechten, broodjes en specialiteiten? U kunt ook een tafel reserveren voor een smakelijke brunch. Elke 2e zondag van de maand wordt dit georganiseerd. Of u nu wilt lunchen op de Utrechtse Heuvelrug of liever wat eerder aanschuift: uw gehele gezelschap zal genieten. Zeker in combinatie met een heerlijke wandeling.

Ontdek de klompenpaden

Wilt u na de lunch even lekker wat beweging, of juist aanschuiven voor een heerlijke lunch na wat inspanning? Ook dan is ons restaurant de perfecte plek om te lunchen op de Utrechtse Heuvelrug. Vanaf ons restaurant wandelt u diverse fraaie routes van de klompenpaden, die u meenemen langs de highlights van de omgeving.

Ook voor een heerlijk diner

Smaakte uw lunch naar meer? Wij zien u graag nog terug op een ander moment. Bijvoorbeeld voor een heerlijk diner, een gezellige borrel of een sfeervolle high tea. Bij ons kunt u van laat in de ochtend tot laat in de avond genieten. Niet alleen van een brunch, lunch of diner, maar ook van een goed feest. Wij zijn namelijk ook een veelzijdige feestlocatie.

lunchen Utrechtse Heuvelrug
De Dennen Restaurant & Zalen
 • De Dennen Restaurant & Zalen
 • Utrechtseweg 34
 • 3927 AW Renswoude
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Restaurant De Dennen

  Heeft u een keuze kunnen maken?

  Laat het ons weten!

  Reserveren