Lunchen Barneveld

Lunchen Barneveld

Bent u op zoek naar een locatie om te lunchen nabij Barneveld? De deuren van Restaurant & Zalen staan voor u open. Ons restaurant is met uitzondering van maandag elke dag vanaf 10:30 en ons team staat voor u klaar om een heerlijke lunch te bereiden zodat u niet alleen heerlijk kunt eten, maar ook lekker kunt ontspannen.

Lunchen nabij Barneveld en een heerlijk middagje weg

U bent van harte welkom om bij ons te komen lunchen. Of u nu gaat voor een snelle lunch of uitgebreid wilt tafelen: lunchen bij ons staat garant voor een fijne beleving. Wij bieden ook voor ieder wat wils. Hebt u (of misschien kinderen) trek in een lekkere pannenkoek? Onze chefs maken graag een ambachtelijke pannenkoek voor u, maar ook voor een andere snelle maar smakelijke lunch zoals een uitsmijter, tosti of soep kunt u bij ons terecht.

Wilt u uitgebreid lunchen nabij Barneveld? Ook dan vindt u bij ons zeker wat u zoekt. Wat dacht u van een rijke salade met zalm of geitenkaas? Of een heerlijke burger met briochebrood en frites? Ook bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw lunch plate samen te stellen. Ideaal, ook voor kinderen.

U kunt uw lunch ook combineren met een heerlijk middagje weg in de frisse lucht. Ons restaurant ligt vlakbij Barneveld, in Renswoude. Het is gelegen temidden van fraaie natuur, in een bosrijke omgeving. Even heerlijk wandelen voor of na uw lunch is geen enkel probleem. Vanaf ons restaurant kunt u de routes van de Klompenpaden wandelen. Omdat deze routes meerdere lengtes kennen, is er voor iedereen een geschikte keuze. U kunt uiteraard ook aan de andere kant van de route beginnen en bij ons restaurant eindigen.

Zakelijk lunchen in Barneveld

Ook voor een zakelijke lunch nabij Barneveld kunt u tafels in ons restaurant boeken. Wij ontvangen uw gezelschap graag. Wist u dat wij ook beschikken over een multifunctioneel zaal? Lunchen nabij Barneveld kunt u op die manier eenvoudig combineren met een meeting of presentatie. Voor zowel de zaal als voor de lunch geldt dat wij rekening kunnen houden met uw behoeften en wensen. Zijn er speciale dieetwensen of wensen met betrekking tot de zaal (welke is voorzien van een eigen bar)? Laat het ons weten, onze mensen denken graag met u mee.

Kom ook eens brunchen of dineren

Restaurant & Zalen de Dennen heeft u naast een heerlijke lunch nog veel meer te bieden. Bekijk ons menu maar eens: u kunt ook bij ons terecht voor een heerlijk diner, een smakelijke brunch of een gezellige high tea. U reserveert uw tafel eenvoudig via de website. Bekijk ook zeker eens wat onze gasten over ons zeggen en hoe zij ons beoordelen op de recensiesite The Fork. Wij hopen u graag te verwelkomen in ons gezellige restaurant.

lunchen Barneveld
De Dennen Restaurant & Zalen
 • De Dennen Restaurant & Zalen
 • Utrechtseweg 34
 • 3927 AW Renswoude
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Restaurant De Dennen

  Heeft u een keuze kunnen maken?

  Laat het ons weten!

  Reserveren