Lunch Scherpenzeel

Lunch Scherpenzeel

Waar gaat u naartoe voor een heerlijke lunch in Scherpenzeel? Het ideale restaurant vindt u op kleine afstand, in Renswoude. Hier vindt u namelijk Restaurant & Zalen de Dennen. Ons restaurant wordt gemiddeld met een 9/10 beoordeeld uit zeer veel recensies op The Fork. Ook voor u en uw gezelschap hebben wij de perfecte lunch in een sfeervolle, mooie omgeving.

Een eenvoudige of luxe lunch nabij Scherpenzeel?

In ons restaurant, dat dagelijks met uitzondering van maandag vanaf 10:30 uur geopend is, is iedereen welkom. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige lunch nabij Scherpenzeel, of eens lekker de tijd wilt nemen voor een luxe lunch op uw vrije middag. Wij verwelkomen u graag.

Onze menukaart biedt voor ieder wat wils. Of u nu snel wilt lunchen of een gezellige middag blijft zitten: u kunt altijd rekenen op een smakelijke lunch, fijne sfeer en vriendelijke bediening. Voor de kleinere trek bieden wij u onder andere een lekkere tosti, diverse broodjes en soepen of een pannenkoek. Ook aan kinderen wordt gedacht. Hebt u trek in een royale lunch, kies dan bijvoorbeeld voor een luxe uitsmijter, heerlijke burger met frites of luxe salade met geitenkaas of zalm.

Een lunch met iets extra

Zoekt u een goede plek voor een lunch in omgeving Scherpenzeel, dan hebt u natuurlijk veel keuze. Lekker lunchen kunt u op veel plekken. Zijn sfeer en omgeving echter net zo belangrijk als de lunch zelf, dan is ons restaurant een zeer goede keuze. Onze gasten zijn niet alleen te spreken over de kwaliteit van de lunches en andere gerechten, maar ook over de gastvrijheid, vriendelijke bediening en warme sfeer. Maar dat is nog niet alles: de ligging van ons restaurant is behoorlijk uniek.

Restaurant & Zalen de Dennen is gelegen aan de bossen van Renswoude. Dat betekent dat u niet alleen terecht kunt voor een heerlijke lunch nabij Scherpenzeel, maar ook dat u kunt genieten van een fraaie omgeving. Rondom het restaurant kunt u fijn wandelen in de vrije natuur. Ook kunt u een vooraf uitgestippelde route wandelen. Vanaf ons restaurant loopt u namelijk eenvoudig meerdere routes van de klompenpaden. Zo kunt u uw lunch combineren met een middagje natuur.

Ontdek ook de andere mogelijkheden

Naast een lunch nabij Scherpenzeel bieden wij u ook een heerlijk diner, brunch of gezellige high tea. Is de lunch bevallen? Ontdek dan zeker ook eens een van de andere mogelijkheden. Ons team vindt niets mooier dan tevreden gasten opnieuw te mogen begroeten. Bent u nieuwsgierig geworden? Boek dan direct eenvoudig uw tafel online. Hebt u speciale wensen of komt u voor een zakenlunch? Laat het ons weten: wij denken graag met u mee en zorgen voor een oplossing op maat waar moge

De Dennen Restaurant & Zalen
 • De Dennen Restaurant & Zalen
 • Utrechtseweg 34
 • 3927 AW Renswoude
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Restaurant De Dennen

  Heeft u een keuze kunnen maken?

  Laat het ons weten!

  Reserveren