High tea Utrechtse Heuvelrug

High tea dichtbij de Utrechtse Heuvelrug

Een high tea draait om lekker eten, maar natuurlijk ook om gezelligheid en genieten van elkaars gezelschap. Wanneer u aan een high tea denkt, denkt u waarschijnlijk dan ook aan meer dan lekkere gerechtjes alleen. Aan een mooie locatie en sfeervolle setting bijvoorbeeld. Wat dacht u van een heerlijke high tea bij de Utrechtse Heuvelrug? Dat kan bij Restaurant de Dennen. Niet alleen bieden wij u een smakelijke en gezellige middag; dankzij de prachtige ligging van ons restaurant, kunt u uw high tea ook combineren met een mooie wandeling.

Combineer uw high tea nabij de Utrechtse Heuvelrug met een wandeling

De Utrechtse Heuvelrug is een van de mooiste gebieden in Nederland. Bos, heide, pittoreske dorpjes: u vindt het hier allemaal. Ons restaurant is een perfect startpunt voor aanvang of juist na afloop van uw high tea. Vanaf ons restaurant kunt u diverse mooie wandelroutes van de klompenpaden volgen. Kort of lang, de keuze is aan u. Dit maakt uw high tea op de Utrechtse Heuvelrug tot een echte middag uit.

Geniet van een heerlijke high tea

Een high tea is natuurlijk pas geslaagd met lekker eten en drinken. Daar kunt u bij ons van op aan. Voor slechts 21 euro per persoon geniet u van heerlijke zoete en hartige gerechtjes en dranken.

Onze high tea bestaat uit de volgende gerechten:

 • Bonbons
 • Macarons
 • Petit fours
 • Deens gebak
 • 2 hartige warme hapjes
 • Soep
 • Diverse luxe belegde broodjes

Daarbij geniet u ook van onbeperkt luxe thee of koffie, water en vruchtensap. U kunt uw tafel eenvoudig online reserveren.  Ons vriendelijke team verwelkomt u graag.

Bezoek ons ook eens op een ander moment

Wij zijn niet alleen een perfecte locatie voor een smakelijke en gezellige high tea op de Utrechtse Heuvelrug. Ook voor een heerlijk diner, luxe brunch, lunch of borrel kunt u in ons restaurant terecht. Veel van onze gasten komen vaker terug op een ander moment om alle facetten van onze menukaart te ervaren. Daar zijn wij bijzonder trots op, net als op onze geweldige waardering (9/10) op recensiesite The Fork.

Ook voor al uw feesten

Wist u dat Restaurant De Dennen ook een populaire feestlocatie is? Wij beschikken over een multifunctionele, volledig ingerichte zaal met een fijne buitenruimte. Of u nu een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of jubileum viert: u bent van harte welkom en ons team helpt u met de organisatie. Wij zijn zelfs een officieel erkende trouwlocatie.

high tea utrechtse heuvelrug
De Dennen Restaurant & Zalen
 • De Dennen Restaurant & Zalen
 • Utrechtseweg 34
 • 3927 AW Renswoude
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Restaurant De Dennen

  Heeft u een keuze kunnen maken?

  Laat het ons weten!

  Reserveren