High tea Scherpenzeel

High tea Scherpenzeel

Wat zoekt u in uw high tea in Scherpenzeel? Heerlijke gerechten? Gezelligheid? Een locatie in de buurt? Wellicht zelfs nog extra activiteiten? Wat u ook zoekt, u vindt het bij restaurant de Dennen. Al jarenlang zijn wij een populaire locatie voor een high tea in Scherpenzeel en omgeving. Ons restaurant is gelegen nabij Scherpenzeel, in het mooie Renswoude, nabij Scherpenzeel. Zowel op het gebied van culinair genieten als op het gebied van sfeer en locatie bieden wij u alles wat u zoekt in een high tea en meer.

Bij ons is een high tea meer dan alleen lekker eten

Natuurlijk is het belangrijk dat u kunt genieten van heerlijke gerechten en hapjes wanneer u een high tea boekt. Dat verzekeren wij u dan ook. Bij Restaurant de Dennen is een high tea echter meer dan lekker eten alleen. Mede daardoor zijn wij ook zo’n gewilde locatie voor een high tea in regio Scherpenzeel.

high tea in scherpenzeel

Een high tea betekent meestal een lekkere middag uit. Het draait om gezelligheid en quality time met een fijn gezelschap. Dat kan betekenen dat u van een high tea het liefste een wat omvangrijker programma wilt maken. Wij bieden u daartoe alle mogelijkheid. Ons restaurant is niet alleen prachtig gelegen in een bosrijke omgeving; vanaf ons restaurant zijn er ook diverse mooie wandelroutes die u kunt volgen. Dit zijn de Klompenpaden. Deze wandelroutes nemen u mee door de prachtige natuur en langs talloze fraaie bezienswaardigheden. Zo’n wandeling, kort of lang, is natuurlijk perfect te combineren met een heerlijke high tea: eraan voorafgaand of daarna.

Geniet van de lekkerste high tea in omgeving Scherpenzeel

Of u nu uw high tea gaat combineren met een wandeling, of alleen komt om gezellig te eten: wij bieden u de lekkerste high tea in omgeving Scherpenzeel. Een echte high tea bestaat uit zoete en hartige gerechten en van beide kunt u bij ons volop genieten. Wij serveren diverse luxe hartige belegde broodjes, soep, twee verschillende warme hartige hapjes, onbeperkt koffie of thee, vruchtensap en water, Deens gebak, petit fours, macarons en bonbons. Een smakelijke middag is dus gegarandeerd.

Natuurlijk bent u ook op zoek naar een locatie voor high tea nabij Scherpenzeel met sfeer. In ons moderne maar sfeervol ingerichte restaurant geniet u altijd van gezelligheid en privacy. Onze vriendelijke gastdames en -heren doen er alles aan om het u en uw gezelschap perfect naar de zin te maken. Is het lekker weer? Dan kunt u ook buiten van uw high tea genieten. Wij beschikken over een heerlijk en gezellig terras dat beschut gelegen is te midden van de bossen.

Blijf gezellig voor een diner of borrel

Zoekt u naast een high tea in de omgeving van Scherpenzeel ook een restaurant om heerlijk te dineren? Ook hiervoor kunt u bij Restaurant de Dennen terecht. Ons restaurant wordt op The Fork beoordeeld met een prachtige 9. Daar zijn wij trots op. Dit betekent dat u bij ons ook kunt genieten van een heerlijk diner, maar ook van een lunch, brunch, borrel of buffet. Ook voor het geven van feesten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn sinds enkele jaren zelfs een officieel erkende trouwlocatie.

Reserveer online

Reserveer uw high tea, lunch, brunch of diner eenvoudig online. Wij verwelkomen u met plezier. Hebt u vragen of wilt u de mogelijkheden voor een evenement of feest met ons bespreken? Neem dan contact met ons op.

high-tea-scherpenzeel
De Dennen Restaurant & Zalen
 • De Dennen Restaurant & Zalen
 • Utrechtseweg 34
 • 3927 AW Renswoude
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Restaurant De Dennen

  Heeft u een keuze kunnen maken?

  Laat het ons weten!

  Reserveren