High tea Barneveld

High tea Barneveld

Hebt u zin in een heerlijke high tea in Barneveld? Dat is natuurlijk iets waar u graag de tijd voor neemt. Een goede high tea is namelijk echt genieten. U geniet van heerlijke kleine gerechtjes en hapjes, koffie, thee en andere dranken en een gezellige middag met uw familie, vrienden of relaties. Het is een moment om te ontstressen. De Dennen Restaurant & Zalen in Renswoude, op nog geen 15 minuten rijden vanaf Barneveld, is hiervoor de perfecte plek.

Een smakelijke high tea in Barneveld voor een sympathieke prijs

Bij ons geniet u van een high tea voor slechts 20 euro per persoon. Hiervoor kunt u genieten van heerlijke zoete en hartige hapjes. Bonbons, macarons, petit fours en Deens gebak voor de zoetekauw en een soepje, 2 hartige warme hapjes en diverse luxe sandwiches voor de hartige trek. Daarbij serveren wij onbeperkt luxe koffie en thee, water en vruchtensap. Vanzelfsprekend kunnen wij rekening houden met allergieën en dieetwensen. Wanneer u ons van tevoren op de hoogte brengt, kunnen wij u direct vertellen wat de mogelijkheden zijn.

high tea in Barneveld

Wij doen er alles aan om onze gasten optimaal in de watten te leggen. Lees Onze reviews hoe onze andere gasten onze high tea hebben ervaren. Zo komen onze gasten uit de gehele regio zoals Veenendaal, Ede, Scherpenzeel of van waar dan ook uit heel Nederland bij ons. Onze kwaliteit is nog steeds onze beste reclame.

Genieten in een gezellige sfeer

Natuurlijk zijn heerlijke gerechtjes een voorwaarde voor een geslaagde high tea. Maar een goede high tea draait om meer dan lekker eten alleen. U wilt onthaasten, genieten van een gezellig samenzijn en van goede gesprekken. Bij ons bent u hier absoluut van verzekerd. In ons restaurant kunt u heerlijk zitten, met een klein of groot gezelschap. Bent u benieuwd naar de sfeer, kijkt u dan eens hier voor een impressie. Voor een high tea in Barneveld in een omgeving met warmte, sfeer en ruimte, boekt u bij ons.

Genieten stopt niet bij de high tea

Een belangrijke andere reden om uw high tea in Barneveld bij ons te boeken, is de fantastische ligging van ons restaurant. Niet is zo lekker als na een fraaie wandeling te gaan zitten en te genieten van een heerlijke high tea, of andersom: eerst lekker eten en daarna nog genieten van de natuur. Het kan bij ons. Ons restaurant is gelegen in de omgeving Renswoude. Dit betekent een ligging middenin de natuur. U kunt hier heerlijk wandelen door groene weilanden, fraaie heide en langs indrukwekkende landgoederen.

high tea barneveld klompenpaden

Vanaf ons restaurant starten er zelfs twee wandelroutes. Deze routes zijn onderdeel van De Klompenpaden. U kunt vanaf ons restaurant elk soort wandeling ondernemen: kort of lang, romantisch samen, met de kinderen of met de hele familie, vrienden of collega’s.

Eenvoudig online reserveren

Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen voor een heerlijke high tea in Barneveld. U kunt uw high tea eenvoudig reserveren via onze online module.

De kosten zijn 20.- per persoon. We vragen u om van tevoren te reserveren.

Ook voor al uw andere gelegenheden

U kunt bij ons niet alleen voor een high tea in Barneveld terecht. Ook voor een heerlijke brunch, lunch, diner, borrel of buffet bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens zijn wij een veelzijdige feestlocatie. U kunt voor elk soort feest bij ons terecht: van klein en intiem tot besloten of groots. Onze prachtige zaal kan optimaal worden ingedeeld en aangekleed voor elk soort feest. Ons team is in staat om maatwerk te leveren en met al uw wensen rekening te houden.

High tea Barneveld
De Dennen Restaurant & Zalen
 • De Dennen Restaurant & Zalen
 • Utrechtseweg 34
 • 3927 AW Renswoude
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Restaurant De Dennen

  Heeft u een keuze kunnen maken?

  Laat het ons weten!

  Reserveren