Feestlocatie Veenendaal

Feestlocatie Veenendaal

Zoekt u een feestlocatie in Veenendaal? Het vinden van de juiste locatie kan lastig zijn. Er is ontzettend veel aanbod. Wat moet u kiezen? U hebt waarschijnlijk een plaatje van uw ideale feest in gedachten. Waar u dus naar op zoek bent, is een locatie die niet alleen mooi is en geschikt is voor het geven van een memorabel feest, maar waar ook met u mee wordt gedacht. Neem daarom contact op met De Dennen Restaurant & Zalen. Wij bieden u alles wat u zoekt voor uw feest en meer.

Een bijzonder sfeervolle feestlocatie in Veenendaal

Een feest is pas geslaagd met een juiste sfeer. Dit begint al bij de ligging van de locatie. Een feest kan nog zo goed worden aangekleed; wanneer de locatie niet mooi gelegen is, doet dit afbreuk aan de ambiance. Wij nodigen u van harte uit om eens te komen kijken bij De Dennen. Wij leiden u graag rond. Door ons sfeervolle restaurant, onze riante en multifunctionele zaal en natuurlijk de prachtige omgeving waarin onze locatie gelegen is.

Niet voor niets zijn wij uitgegroeid tot een populaire feestlocatie in Veenendaal. Wij kunnen u alles bieden wat u zoekt. Of u uw feest nu buiten, binnen of zowel binnen als buiten wilt laten plaatsvinden: bij ons kan het in een heerlijke ambiance.

feestlocatie veenendaal receptie

Wij maken elk feest bijzonder

Onze ruime zaal leent zich voor elk soort feest. De zaal is prachtig aangekleed en voorzien van een bar. De chefs van ons eigen restaurant nemen de food & drinks voor hun rekening. Wat voor soort feest u ook organiseert: ook wanneer het aankomt op gastronomie zijn wij uw ideale feestlocatie in Veenendaal.

Een goed geest is geen goed feest zonder lekker eten en fijne dranken. Wat uw wensen op dit gebied ook zijn: wij kunnen deze verzorgen. Vindt het feest ‘s avonds plaats, dan kunt u in ons menu kiezen uit talloze heerlijke gerechten, maar ook borrelhappen. Wilt u liever een buffet? Onze chefs zetten een heerlijk koud of warm buffet voor u neer. Overdag kent ons menu een heerlijke lunchkaart, maar ook het volledig laten verzorgen van een high tea of brunch behoort tot de mogelijkheden.

feestlocatie-veenendaal-bruiloft

Aankleding op maat

U kiest waarschijnlijk voor een feest op locatie vanwege een bepaalde kwaliteit en uitgebreide mogelijkheden die u mag verwachten. Wij zullen u op dat gebied nooit teleurstellen. Wij zijn niet voor niets uitgegroeid tot een populaire feestlocatie in Veenendaal. Maatwerk is bij ons de standaard. Wij kunnen tegemoet komen aan vrijwel al uw wensen. Onze zaal is geheel ontworpen met allerlei soorten feesten in gedachten. Dat betekent dat wij geen compromissen hoeven te sluiten en de locatie altijd zo in kunnen richten en aan kunnen kleden, dat deze perfect bij uw feest past. Bij ons zijn verjaardagsfeesten mogelijk, maar ook voor jubilea, bedrijfsfeesten en tal van andere feesten kunt u bij ons terecht. Wij zijn zelfs een officieel erkende trouwlocatie.

Ons team is zeer ervaren in het organiseren van feesten. Daarom ontzorgen wij u. Wij denken met u mee en helpen u met het realiseren van de ideale invulling.

Maak een afspraak en kom de locatie met eigen ogen bekijken

Bent u nieuwsgierig naar wat wij u te bieden hebben? Neem contact met ons op voor al uw vragen, of om een afspraak voor een bezichtiging te maken. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijke rondleiding. Ook over ons prachtige buitenterrein. De Dennen Restaurant & Zalen is namelijk rustig en schaduwrijk gelegen in de natuur, in Renswoude nabij Veenendaal. Kom de locatie met eigen ogen bekijken, ontdek de mogelijkheden en ervaar waarom wij ook voor uw feest de ideale feestlocatie in Veenenda.

Wij doen er alles aan om onze gasten optimaal in de watten te leggen. Onze reviews zijn daarin ook een sterk punt. Zo komen onze gasten uit de gehele regio zoals Barneveld, Ede, Scherpenzeel of van waar dan ook uit heel Nederland bij ons. Onze kwaliteit is nog steeds onze beste reclame.

feestlocatie veenendaal
De Dennen Restaurant & Zalen
 • De Dennen Restaurant & Zalen
 • Utrechtseweg 34
 • 3927 AW Renswoude
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Restaurant De Dennen

  Heeft u een keuze kunnen maken?

  Laat het ons weten!

  Reserveren