Feestlocatie Utrechtse heuvelrug

Misschien wel de mooiste feestlocatie op de Utrechtse heuvelrug

Bent u op zoek naar de mooiste feestlocatie op de Utrechtse heuvelrug, dan is een bezichtiging van Restaurant & Zalen de Dennen absoluut de moeite waard. Wij bieden u alles wat u zoekt in een sfeervolle feestlocatie en meer. Wat voor feest u ook wilt geven: ons vriendelijke en professionele team staat voor u klaar om u te helpen met de organisatie en om u een onvergetelijk feest te bezorgen.

Wat ons tot een populaire feestlocatie op de Utrechtse heuvelrug maakt

U kiest waarschijnlijk niet bij toeval voor een feestlocatie op de Utrechtse heuvelrug. U bent op zoek naar een sfeervolle locatie. Een fraaie zaal is een must, maar een even zo fraaie omgeving maakt het helemaal af.

U vindt ons aan de rand van de bossen van Renswoude. Al bij aankomst zullen uw gasten in de feeststemming komen. Een goed eerste indruk, is belangrijk voor de juiste stemming. Onze ligging, locatie en zaal zullen u zeker niet teleurstellen. Wij beschikken over een volledig ingerichte en uitgeruste feestzaal die zowel voor kleine als grote groepen aan de wensen en behoeften kan worden aangepast.

Hoe fijn is het om tijdens het feest even lekker naar buiten te kunnen lopen? Onze locatie is direct omringt door mooie natuur en wij beschikken over een sfeervol buitenterrein dat gebruikt kan worden wanneer u onze zaal boek. Zo kunnen uw gasten ook even lekker buiten praten of genieten van de frisse lucht.

In de zaal zelf kunnen wij vrijwel al uw wensen op het gebied van aankleding, muziek, verlichting en eten en drinken realiseren. Bij dat laatste hebben wij een belangrijke troef in handen.

Een feestlocatie met eigen restaurant

Wanneer u uw feest bij ons boekt, kunt u uw wensen op culinair gebied en het gebied van dranken met ons bespreken. Onze eigen chefs zorgen met plezier voor een heerlijk buffet, gerechten van de kaart, of lekkere borrelhappen. Wanneer u speciale wensen hebt, ook op het gebied van dieet of allergieën, doen wij altijd ons best om met een op maat gemaakte oplossing te komen.

Van verjaardagsfeest tot bruiloft

Voor elk soort feest bent u op onze feestlocatie op de Utrechtse heuvelrug welkom. Of u nu  een knallend verjaardagsfeest geeft, een werkjubileum te vieren hebt of een themafeest geeft voor al uw vrienden. Wij zijn zelfs een officieel erkende trouwlocatie. Dit betekent dat onze locatie en zaal aan zeer hoge eisen voldoen.

Bent u benieuwd naar wat wij u te bieden hebben? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een bezichtiging te plannen. Wij ontvangen u graag.

De Dennen Restaurant & Zalen
 • De Dennen Restaurant & Zalen
 • Utrechtseweg 34
 • 3927 AW Renswoude
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Restaurant De Dennen

  Heeft u een keuze kunnen maken?

  Laat het ons weten!

  Reserveren