Feestlocatie Barneveld

Feestlocatie Barneveld

De Dennen Restaurant & Zalen is de ideale feestlocatie voor Barneveld, gelegen in het naburige Renswoude. Op onze sfeervolle locatie kunnen wij u perfect van dienst zijn bij elk feest. Niet alleen bieden wij u een prachtige zaal; wij denken ook graag met u mee, kunnen maatwerk bieden en vanzelfsprekend wordt catering verzorgd door ons eigen restaurant. Sfeer, service en kwaliteit zijn gegarandeerd.

De feestlocatie in Barneveld voor elke gelegenheid

Wat voor feest u ook wilt geven; wij bieden de perfecte feestlocatie in Barneveld. Onze zaal is multifunctioneel en kan flexibel ingedeeld worden. Zo creëren wij de ideale setting voor uw feest. Of het nu gaat om een intiem, klein feest, een groot feest met wel 275 gasten of iets daar tussenin: het is allemaal mogelijk.

De sfeervolle inrichting van onze zaal biedt een uitstekende basis voor elk feest. U vindt hier alles: intieme hoekjes, gezellige tafeltjes, een fraaie bar en mooie raampartijen. Overdag kijkt u uit over de bosrijke, rustige omgeving.

Officiële trouwlocatie

Sinds 2014 zijn wij een officiële trouwlocatie. Hier zijn wij trots op. Onze officiële erkenning betekent dat wij u alles kunnen bieden wat uw bruiloft nodig heeft. U kunt bij ons trouwen en uw feest vieren. Bij De Dennen kunt u niet alleen rekenen op een prachtige zaal, maar ook op een net zo fraaie omgeving. Trouwen in de buitenlucht is dus mogelijk. Waar u ook voor kiest: wij denken altijd met u mee en kleden alles helemaal naar uw wens aan, voor een onvergetelijke dag en/of avond.

feestlocatie barneveld restaurant de dennen

Ook voor besloten feesten

Ook voor het geven van een besloten feest zijn wij voor u dé feestlocatie in Barneveld. Onze zaal is te boeken voor allerlei soorten feesten, zakelijk en particulier. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw besloten feest. Ons team staat in aanloop hier naartoe en tijdens het feest voor u klaar. Het zal u aan niets ontbreken terwijl u in alle privacy geniet.

De plek voor een themafeest

Wilt u een themafeest geven? Neem dan contact met ons op. Wij stellen graag alles in het werk om dit mogelijk te maken. De aankleding van het themafeest kan door ons geheel in stijl worden verzorgd. Wij zijn niet zomaar een feestlocatie in Barneveld, maar een locatie die met u meedenkt. Ook voor ons is er niets mooiers dan uw gasten te zien genieten.

feestlocatie barneveld eten

Genieten van de heerlijkste gerechten

Wanneer u ons kiest als uw feestlocatie, weet u niet alleen zeker dat u kiest voor sfeer en perfecte service, maar ook van de heerlijkste gerechten. Waar bent u naar op zoek? Een heerlijk diner, buffet, high tea of brunch? Alles is mogelijk, want voor elk feest en elk moment van de dag of avond, kunnen wij heerlijke gerechten of happen serveren. Vanzelfsprekend bedienen wij u ook met een complete drankkaart. Wij kunnen rekening houden met speciale wensen en allergieën.

Neem contact met ons op

Wij doen er alles aan om onze gasten optimaal in de watten te leggen. Onze reviews zijn daarin ook een sterk punt. Zo komen onze gasten uit de gehele regio zoals Veenendaal, Ede, Scherpenzeel of van waar dan ook uit heel Nederland bij ons. Onze kwaliteit is nog steeds onze beste reclame. Zoekt u dus een feestlocatie in de regio Barneveld waar u uw feest helemaal aan kunt kleden zoals uw wilt? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

feestlocatie barneveld
De Dennen Restaurant & Zalen
 • De Dennen Restaurant & Zalen
 • Utrechtseweg 34
 • 3927 AW Renswoude
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Restaurant De Dennen

  Heeft u een keuze kunnen maken?

  Laat het ons weten!

  Reserveren