Diner Veenendaal

Diner Veenendaal

Even heerlijk met zijn tweeën, of juist met de kinderen of de hele familie. Met collega’s, vrienden of kennissen die u al een tijdje niet meer hebt gezien. Uit eten gaan is heerlijk. Bent u op zoek naar een gezellig en lekker restaurant voor een diner nabij Veenendaal? Boek dan een tafel bij Restaurant & Zalen De Dennen. Wij bieden u een heerlijke avond en smakelijk diner, ongeacht de samenstelling van uw gezelschap.

De plek voor een diner in omgeving Veenendaal

Voor een heerlijk diner in omgeving Veenendaal is ons restaurant de aangewezen plek. Dat kunnen wij natuurlijk wel stellen, maar het beste kunt u natuurlijk afgaan op de mening van onze gasten. Wij zijn bijzonder trots op een prachtige gemiddelde beoordeling van 9/10 op recensiesite The Fork. Dit cijfer is tot stand gekomen door honderden recensies. Ook wanneer u bij ons komt dineren, zullen wij ons uiterste best doen om u in alle opzichten een perfecte avond te bezorgen.

Een smakelijke kaart voor iedereen

Bij ons uit eten gaan, betekent dat iedereen kan smullen. Of u nu behoefte hebt aan een traditioneel Hollands recept, een luxe gerecht, specialiteit uit de streek of een gerecht waar ook kinderen van smullen: u vindt het allemaal. Wij werken uiteraard met onze eigen chefs die gerechten bereiden met verse ingrediënten. Daarbij houden wij rekening met mogelijke behoeften. Zo vindt u op onze kaart ook heerlijke vegetarische specialiteiten en gerechten voor zowel jonge als oudere kinderen.

Een fijne sfeer voor iedereen

Ons restaurant kenmerkt zich door een fijne, ongedwongen sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Ons restaurant is zo ingericht dat u zowel geniet van privacy als van gezelligheid. Wij staan niet alleen bekend om onze diverse en smakelijke kaart, maar ook om onze vriendelijke en servicegerichte bediening. Een lekker diner in Veenendaal of omgeving bestaat natuurlijk uit meer dan lekker eten alleen. Sfeer en gastvrijheid zijn net zo belangrijk.

Geniet van een fijne omgeving

Ons restaurant is fraai en rustig gelegen in Renswoude, nabij Veenendaal. Uiteraard kunt u heerlijk lang tafelen, maar ook wanneer u van fraaie natuur houdt, bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf ons restaurant zijn er meerdere wandelroutes, de zogenaamde Klompenpaden, die u kunt lopen. U komt onderweg prachtige natuur en bezienswaardigheden tegen en er is keuze uit zowel kortere als langere routes.

Voor bijna elk moment van de dag

Wij ontvangen u graag voor een heerlijk diner, maar u kunt ook op andere momenten van de dag bij ons terecht. Om lekker te borrelen bijvoorbeeld, of om te genieten van een heerlijke lunch of high tea. Boek uw tafel eenvoudig online via de website. Wij hopen u graag snel te mogen begroeten..

dineren veenendaal
De Dennen Restaurant & Zalen
 • De Dennen Restaurant & Zalen
 • Utrechtseweg 34
 • 3927 AW Renswoude
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Restaurant De Dennen

  Heeft u een keuze kunnen maken?

  Laat het ons weten!

  Reserveren