Heerlijke buffetten

De warme en koude buffetten van De Dennen

Een buffet is perfect voor een feest, vergadering of borrel. Uw gasten bepalen zelf wat en hoeveel ze eten – als ze tenminste kunnen kiezen… Onze chefs werken met dagverse producten en staan open voor uw wensen en suggesties. Warm, koud of gemengd: De Dennen in Renswoude heeft altijd een passend buffet.

Warme- en koude buffetten

Prijzen zijn per persoon.

32.-
36.-
40.-
49.50

Koude gerechten

  • Huzarensalade
  • Tonijnsalade
  • Meloen met serranoham
  • eiersalade
  • Carpaccio met kruidendressing en oude kaas
  • Haring met een gesnipperd uitje
  • Gerookte makreel
  • Caesar salade
  • Stokbrood met kruidenboter

Warme gerechten

  • Saté met satésaus
  • Varkenshaas met champignonsaus
  • beenham met honing mosterdsaus
  • Gehaktballetjes in tomatensaus
  • Kipvleugeltjes uit de oven
  • Friet en mayonaise
  • Nasi

Nagerechten 9,50 p.p.

  • Verschillende ijssoorten
  • Verschillende puddingen
  • Vers fruit
  • Kleine gevulde soesjes
  • Mousse
 

Koude gerechten

  • Rundvleessalade
  • Tonijnsalade
  • Waldorfsalade
  • Meloen met serranoham
  • Carpaccio met pijnboompitten en Old Amsterdam
  • Zachte geitenkaas met appel, honing en walnoten
  • Gerookte zalm
  • Gerookte makreel
  • garnalen met cocktailsaus
  • Caesar salade
  • Stokbrood met kruidenboter

Warme gerechten

  • Saté met satésaus
  • Varkenshaas met champignonsaus
  • Gebakken kip met sesamsaus en groente
  • Gehaktballetjes in tomatensaus
  • Beenham met honingmosterdsaus
  • Friet met mayonaise
  • Nasi

Nagerechten 9,50 p.p.

  • Verschillende ijssoorten
  • Verschillende puddingen
  • Vers fruit
  • Kleine gevulde soesjes
  • Mousse
 

Koude gerechten

  • Huisgemaakte rosevalsalade
  • Huisgemaakte eierensalade
  • Huisgemaakte waldorfsalade
  • Meloen met serranoham
  • Carpaccio met pijnboompitten, oude kaas en rucola
  • Geitenkaas met rode en gele biet
  • Gerookte zalm met truffelmayonaise
  • Vitello tonato met tonijnmayonaise
  • Brood met kruidenboter en knoflookmayonaise

Warme gerechten

  • Zalm uit de oven
  • Varkenshaasmedaillons met pepersaus
  • Kalkoen brisket met kruidensaus
  • Gehaktballetjes in tomatensaus
  • Beenham met honingmosterdsaus
  • Gekruide wedges
  • Seizoensgroentes

Nagerechten 9,50 p.p.

  • Verschillende ijssoorten
  • Verschillende puddingen
  • Vers fruit
  • Kleine gevulde soesjes
  • Mousse
 

Voorgerechten

  • Vooraf Runderbouilon met kaneelroom
  • Carpaccio met pijnboompitten en old Amsterdam
  • Waldorfsalde
  • Gerookte zalm
  • Gerookte forel
  • Groene salade
  • Meloen met serranoham
  • paté met gedroogde ham
  • Zachte geitenkaas met appel, honig en walnoten
  • Kleine kipcocktailtjes
  • Grote broden met kruidenboter en kerriemayonaise

Hoofdgerechten

  • Zalm uit de oven
  • Varkenshaasmedaillons met warme knoflooksaus
  • Maïskipfilet met pepersaus en verse pasta
  • Biefstuk in zijn geheel gebakken en aan het buffet gesneden
  • Gebakken aardappelen
  • Friet
  • Seizoensgroenten

Nagerechten 9,50 p.p.

  • Verschillende ijssoorten
  • Verschillende puddingen
  • Vers fruit
  • Kleine gevulde soesjes
  • Mousse
De Dennen • Restaurant De Dennen • De Dennen •

Zin om een hapje te komen eten? Of toch een feestlocatie nodig?

Contact opnemen Online reserveren