café-restaurant De Dennen zaalverhuur
Ze staan ervoor in de rij
Boek nu uw warm of koud buffet

De warme en koude buffetten van De Dennen

Een buffet is perfect voor een feest, vergadering of borrel. Uw gasten bepalen zelf wat en hoeveel ze eten – als ze tenminste kunnen kiezen… Onze chefs werken met dagverse producten en staan open voor uw wensen en suggesties. Warm, koud of gemengd: De Dennen in Renswoude heeft altijd een passend buffet.

Warm en koud buffet 27.95 per persoon

Koude gerechten

  • Huzarensalade
  • Tonijnsalade
  • Appel- broccoli salade
  • Meloen met serranoham
  • Gevulde eieren
  • Carpaccio met kruidendressing en oude kaas
  • Haring met een gesnipperd uitje
  • Gerookte makreel
  • Salade met gerookte kip en tuinkruidendressing
  • Stokbrood met kruidenboter

Warme gerechten

  • Saté met satésaus 
  • Varkenshaas met champignonsaus
  • Vispotje met dille en groentes
  • Gehaktballetjes in jus
  • Kipvleugeltjes uit de oven 
  • Friet en mayonaise
  • Nasi

Nagerechtenbuffet

  • Verschillende ijssoorten
  • Verschillende puddingen
  • Vers fruit

 

  • Kleine gevulde soesjes
  • Mousse

Warm en koud buffet 31.- per persoon

Koude gerechten

  • Rundvleessalade
  • Tonijnsalade
  • Waldorfsalade
  • Meloen met serranoham
  • Carpaccio met pijnboompitten en Old Amsterdam
  • Zachte geitenkaas met appel, honing en walnoten

 

  • Gerookte zalm
  • Gerookte makreel
  • Rivierkreeftenstaartjes met cocktailsaus
  • Gerookte kip met olijven en salade 
  • Stokbrood met kruidenboter

Warme gerechten

  • Saté met satésaus 
  • Varkenshaas met champignonsaus
  • Gebakken kip met sesamsaus en groente
  • Gehaktballetjes in jus
  • Beenham met honingmosterdsaus
  • Friet met mayonaise
  • Nasi

Nagerechtenbuffet

  • Verschillende ijssoorten
  • Verschillende puddingen
  • Vers fruit

 

 

  • Kleine gevulde soesjes
  • Mousse

Warm en koud buffet 35.- per persoon

Koude gerechten

  • Huisgemaakte rosevalsalade
  • Huisgemaakte eierensalade
  • Huisgemaakte waldorfsalade
  • Meloen met serranoham
  • Carpaccio met pijnboompitten, oude kaas en rucola
  • Geitenkaas met rode en gele biet
  • Gerookte zalm met truffelmayonaise
  • Vitello tonato met tonijnmayonaise
  • Brood met kruidenboter en knoflookmayonaise

Warme gerechten

  • Zalm uit de oven
  • Varkenshaasmedaillons met pepersaus
  • Kalkoen brisket met kruidensaus
  • Indische gehaktballetjes in tomatensaus
  • Beenham met honingmosterdsaus
  • Gekruide wedges
  • Seizoensgroentes

Nagerechtenbuffet

  • Verschillende ijssoorten
  • Verschillende puddingen
  • Vers fruit

 

  • Kleine gevulde soesjes
  • Mousse

Luxe buffet 42.50 per persoon

Vooraf: Runderbouilon met kaneelroom 

Voorgerechtenbuffet

  • Carpaccio met pijnboompitten en old Amsterdam
  • Waldorfsalde
  • Gerookte zalm
  • Gerookte paling
  • Groene salade
  • Meloen met serranoham
  • Reepaté met gedroogde ham
  • Zachte geitenkaas met appel, honig en walnoten
  • Kleine kipcocktailtjes
  • Grote broden met kruidenboter en kerriemayonaise

Hoofdgerechtenbuffet

  • Zalm uit de oven
  • Varkenshaasmedaillons met warme knoflooksaus
  • Maïskipfilet met pepersaus en verse pasta
  • Biefstuk in zijn geheel gebakken en aan het buffet gesneden
  • Gebakken aardappelen
  • Seizoensgroenten

Nagerechtenbuffet

  • Verschillende ijssoorten
  • Verschillende puddingen
  • Vers fruit

 

 

  • Kleine gevulde soesjes
  • Mousse