Bruiloften

Trouwlocatie De Dennen maakt het een onvergetelijke dag

U gaat binnenkort trouwen? Van harte gefeliciteerd! Samen met u zetten wij alles op alles om er een onvergetelijke dag van te maken. Sinds 2014 is De Dennen Restaurant & Zalen zelfs een officiële trouwlocatie in Renswoude. We voelen ons vereerd dat u overweegt om de mooiste dag van uw leven bij ons te vieren.

Een prachtig begin van de rest van uw leven

De Dennen is een schitterende plek voor uw bruiloft. De lommerrijke omgeving zorgt voor een intieme omlijsting van uw plechtigheid. Voor het feest kunt u wel 275 gasten uitnodigen. Voor ieder gezelschap richten wij de zaal passend in, om zo het feest te verzorgen dat u nooit meer vergeet.

De chefs uit ons kwaliteitsrestaurant staan voor u klaar met dagverse producten. U kunt kiezen uit tal van buffetten en menu’s.

Buffetten Menu’s

Sinds 1 januari 2014 zijn wij een officiële trouwlocatie. Dit wil zeggen dat het burgerlijk huwelijk bij ons voltrokken kan worden. Wij nodigen u graag uit om de locatie en omgeving van De Dennen te komen bekijken.

Wilt u bij ons uw huwelijksfeest vieren, of zelfs trouwen in De Dennen? Neem voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken contact met ons op.

Restaurant De Dennen

Heeft u een keuze kunnen maken?

Laat het ons weten!

Reserveren