café-restaurant De Dennen trouwlocatie
Een mooi huwelijk
Wij gaan trouwen

Trouwlocatie De Dennen maakt het een onvergetelijke dag

U gaat binnenkort trouwen? Van harte gefeliciteerd! Samen met u zetten wij alles op alles om er een onvergetelijke dag van te maken. Sinds 2014 is De Dennen Restaurant & Zalen zelfs een officiële trouwlocatie in Renswoude. We voelen ons vereerd dat u overweegt om de mooiste dag van uw leven bij ons te vieren.

Een prachtig begin van de rest van uw leven

De Dennen is een schitterende plek voor uw bruiloft. De lommerrijke omgeving zorgt voor een intieme omlijsting van uw plechtigheid. Voor het feest kunt u wel 275 gasten uitnodigen. Voor ieder gezelschap richten wij de zaal passend in, om zo het feest te verzorgen dat u nooit meer vergeet.

De chefs uit ons kwaliteitsrestaurant staan voor u klaar met dagverse producten. U kunt kiezen uit tal van

Buffetten | Menu’s

Of stel uw eigen buffet of menu samen. Alles kan. Ons terras met uitzicht op de landerijen en ruime parkeergelegenheid voor uw gasten maken het helemaal af.

Sinds 1 januari 2014 zijn wij een officiële trouwlocatie. Dit wil zeggen dat het burgerlijk huwelijk bij ons voltrokken kan worden. Wij nodigen u graag uit om de locatie en omgeving van De Dennen te komen bekijken.

Wilt u bij ons uw huwelijksfeest vieren, of zelfs trouwen in De Dennen? Neem voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken contact met ons op.

Vier uw zilveren huwelijk bij De Dennen

U gaf elkaar een kwart eeuw geleden al het ja-woord. En u bent nog steeds gelukkig samen. Vier de kracht van uw liefde met een prachtig feest in de adembenemede omgeving van Renswoude. De Dennen Restaurant & Zalen biedt uitgebreide mogelijkheden voor uw 25-jarige bruiloft.

Bijzonder aan de buiten- en de binnenkant

De Dennen ligt in de weelderige bossen van de Gelderse Vallei, in het prachtige Renswoude. Maar niet alleen de omgeving is het bekijken waard. Ook bij ons binnen is het genieten. Kijk zelf maar.